Tutustu Terveyskylä -verkkopalveluun

Terveyskylä.fi on uusi yhdessä potilaiden kanssa kehitetty erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille.

Terveyskylään avautuu uusia taloja useamman kerran vuodessa. Taloissa on tietoa mm pitkäaikaissairauksista, elämäntapojen muutoksesta ja hoitopoluista. 2018 loppuun mennessä avoinna on yhteensä noin 30 taloa. Osa Terveyskylää on Vertaistalo.fi, josta löytyy tietoa ​​​​ vertaistuesta ja sen eri muodoista. Lisäksi sivuilla on vertaisvideoita ja kokemustarinoita niin vertaistukijoilta kuin vertaistukea saaneilta. Vertaistukea tarjoavat yhdistykset voivat ilmoittaa tietonsa sivuille, jolloin tukea tarvitsevat sen löytävät hakupalvelusta.

Terveyskylä on sairaanhoidon huippuasiantuntijoiden kehittämä ja ylläpitämä palvelu, jota rakennetaan osana Virtuaalisairaala 2.0 -kehittämishanketta. Se on HUS:n koordinoima ja Suomen kaikkien yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteinen projektikokonaisuus, johon on saatu rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöltä.

Tutustu Terveyskylän palveluihin

 


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn