Liikunnallinen virkistyspäivä Kisakallion Urheiluopistossa ke 7.11.18 klo 13-15

Kisakallion Urheiluopistossa (Kisakalliontie 284, 08360 Lohja),järjestetään liikunnallinen virkistyspäivä ke  7.11.18 klo 13-15. Ohjelmassa on liikunnanohjausta sisätiloissa (tasapainon ja liikkumistaitojen harjoittelua sekä musiikkiliikuntaa). Ohjauksesta vastaavat liikuntaneuvojaopiskelijat. Ota mukaan sisäliikuntavarustus ja juomapullo. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Kyydit/kuljetuksen Kisakallioon osallistujat hoitavat itse. Pukuhuoneissa on mahdollisuus vaatteiden vaihtoon ja peseytymiseen. Mukaan mahtuu 30 osallistujaa. Ilmoittautuminen ti 16.10.18 mennessä mari.heikkila@kisakallio.fi

Tervetuloa liikkumaan ja virkistymään Kisakallion Urheiluopistoon!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn