Senioreita etsitään tietotekniikan vertaisopastajiksi Lohjalla

Perehdytystilaisuus tietotekniikan vertaisopastamisesta kiinnostuneille senioreille 27.11.2018

Ikäihmisten tietotekniikkayhdistys ENTER ry ja Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry järjestävät yhteisen perehdytystilaisuuden tietotekniikan vertaisopastamisesta kiinnostuneille senioreille. Tilaisuus pidetään ti 27.11.2018 klo 13.00-16.30 Lohjan Apuomenassa (Suurlohjankatu 21‒23 A).
Vertaisopastajalla tarkoitetaan vapaaehtoista senioria, joka neuvoo toisia senioreita tietoteknisten laitteiden ja sähköisten palveluiden käytössä kirjastoissa tai muissa julkisissa tiloissa. Opastajaksi ryhtymiseen riittävät tietotekniikan perustaidot sekä halu kohdata ihmisiä ja oppia lisää. Opastajat pysyvät mukana tietotekniikan kehityksessä ja kohtaavat ikätovereitaan mukavan tekemisen merkeissä.
Ilmoittautumiset tilaisuuteen to 22.11. mennessä: paivi.savolainen@entersenior.fi, p. 050 449 4533. Lisätietoa opastamisesta www.entersenior.fi ja  ja www.elakkeensaajat.fi/toiminta/verkosta-virtaa-toimintaKaikki asiasta kiinnostuneet seniorit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn