Palvelut järjestöille

Apuomenan perustajina on vuonna 1998 ollut 17 yhdistystä joiden yhteistyöstä on vuoteen  2017 mennessä kehittynyt 67 lohjalaisen järjestön järjestö. Järjestöille suunnattuja palveluita ovat tilojen tarjoaminen yhdistyksille, toimistopalvelut sekä palvelut yhdistysten jäsenille. (kotiapupalvelut, etukortti liikuntakeskuksiin).

Järjestöille on tarjolla yhdistysten toimintaa kehittäviä koulutuksia ja palveluita: mm. viestintä ja markkinointi, hallitustyöskentely, vuorovaikutus, toiminnan kehittäminen, taloushallinto, tapahtuman järjestäminen, verkostoituminen, it-taidot, rahoitus… Järjestötoimintaa tehdään tunnetuksi aktiivisella tiedotuksella ja yhdistysten toiminnan keräävällä www.lohjalaiset.fi -sivustolla. Yhteistyö Lohjan kaupungin ja yritysten kanssa vahvistaa yhdistysten roolia lohjalaisessa yhteisössä. Järjestöille suunnattuja palveluita toteutti ja kehitti RAY:n rahoituksella vv. 2014-2016 Lohjastuu-projekti.  Sen toiminta jatkui Kansalaistoiminnan keskuksena vuonna 2017 STEA:n pysyvän toiminta-avustuksen turvin.

Maaliskuussa 2016 Apuomenassa alkoi Taidolla töihin -hanke, jonka kautta yhdistykset voivat työllistää työvoimaa. Hanke on tarkoitettu kaikenikäisille pitkäaikaistyöttömille ja osatyökykyisille Lohjan, Vihdin, Karkkilan, Siuntion, Inkoon, Raaseporin ja Hangon alueella. Hanketta rahoittaa Uudenmaan Ely-keskus ja alueen kunnat.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Muokattu viimeksi: 03.01.2018