Lohjan Kirsut ry

Lohjan Kirsut ry on aloittanut toimintansa Siuntion koirakerho ry:n nimellä jo vuonna 1993. Nimenvaihdos tuli ajankohtaiseksi, kun toiminta siirtyi Lohjan Virkkalassa sijaitsevaan halliin ja muuttui ympärivuotiseksi. Nimenmuutos hyväksyttiin keväällä 2015 ja uusi nimi otettiin käyttöön 1.6. alkaen. Lyhyesti yhdistys on jatkossa Kirsut.

Lohjan Kirsut ry:n jäseneksi pystyy liittymään kuka tahansa helposti internet-sivujemme kautta. Jäsenenä saat ensimmäisenä tiedot koulutuksista sekä edullisemmat kurssihinnat.

Kirsujen tavoitteena on tarjota jäsenilleen koulutusta agilityssä, tokossa ja rally-tokossa kouluttajaresurssien mukaan. Lisäksi järjestetään yksittäisiä intensiivikursseja ja ulkopuolisten kouluttajien vetämiä koulutuspäiviä. Koulutukset ovat ensi sijaisesti Kirsujen jäsenille, mutta joillekin kursseille otetaan myös yhdistyksen ulkopuolisia osallistujia.

Koe- ja kilpailutoiminta on myös merkittävä osa yhdistyksen toimintaa. Virallisia agilitykisoja järjestämme neljä kisapäivää vuodessa, minkä lisäksi omalla Kirsu-hallilla pidetään myös epävirallisia kisoja. Viralliset toko- ja rallytoko-kokeet järjestetään myös Kirsu-hallilla.

Toimiala

Yhdistys, Harrasteyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, ympäristö, luonto ja eläimet

Avainsanat

koirayhdistys, koiraharrastus, koirat

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Kirsu-halli

Kirsu-halli, Jönsbölentie, Lohja, Suomi

Osoitteet

  • Kirsu-halli

    Jönsbölentie 21 B, 08800 Lohja

Yhteystiedot

Kotikunta: Lohja
Sähköposti:
puheenjohtaja@lohjankirsut.fi

Kotisivut

Facebook-ryhmä

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Lohja

Kaupunginosa / Kylä
Virkkala


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn