Yhteistyörakenteet ja -verkostot

 

Aluetoimikunnat

Lohja on jaettu kahdeksaan alueeseen, jolla kullakin toimii oma aluetoimikuntansa.

Vammaisneuvosto

Lohjan vammaisneuvosto on lohjalaisten vammais-, sairaus- ja omaisjärjestöjen yhteinen vaikuttamiselin. Lohja kaupunginhallitus valitsee vammaisneuvostoon kahdeksan (8) järjestöedustajaa lohjalaisten vammais-, sairaus- ja omaisjärjestöjen ehdotusten pohjalta.

Neuvosto seuraa ikäihmisten näkökulmasta kaupungin suunnitelmia ja päätöksentekoa erityisesti heille tarkoitettujen palveluiden ja tukitoimien järjestämisessä. Neuvosto tekee aloitteita ikäihmisten palvelujen kehittämiseksi. Jäsenet ovat eläkeläis- ja veteraanijärjestöjen edustajia sekä kaupungin luottamus- ja toimihenkilöitä.

 

Nuorisovaltuusto

Nuorten edunvalvoja Lohjalla. Lohjan nuorisovaltuusto valitaan nuorisovaltuustovaaleilla kahden vuoden välein, mutta muinakin aikoina 13 -19 -vuotiaat nuoret voivat pyrkiä nuorisovaltuuston jäseneksi.

Varttivaltuusto 

5.-6.-luokkalaisten vaikuttajaryhmä. Varttivaltuustossa osallistujat pääsevät tutustumaan päättäjien maailmaan ja vaikuttamaan omaan asuinympäristöönsä.

Lohjan Kesä ry

on kaupungin kulttuuritoimen alainen yhdistys, joka järjestää ja koordinoi kulttuuritapahtumia pääasiassa kesäisin Lohjalla

Yhdistysten yhdistykset:

Apuomena ry

Länsi-Uudenmaan järjestöjen yhteisö LJY ry

Lohjan Kylät ry

Lohjan Vanhempien yhdistys LOKOVA ry

 

 


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Muokattu viimeksi: 30.01.2018